Søg
Close this search box.

Med bloggen vil jeg også udfordre mig selv til at blive bedre til at formulere mig skriftligt. Så forhåbentligt kan de følgere jeg får, se en udvikling i min formuleringsevne.  Det bliver en blog hvor der hovedsageligt bliver anmeldt voksenromaner, men der vil tit snige sig en billedbogs anmeldelse ind, jeg elsker smukke billedbøger.

Jeg kan godt lide at fatte mig korthed, så min anmeldelser vil ikke blive lange. 

Hvad læser jeg ellers? Jeg er en stor fan af Håkan Nesser og har læst næsten alt af ham.

Jeg elsker engelske og islandske krimier og læser meget nordisk litteratur.

 I det hele taget elsker jeg romaner med eftertænksomme og filosofiske betragtninger samt smukke naturbeskrivelser og dybdegående psykologiske portrætter. Derudover er jeg nok lidt anglofil og har skrevet hovedopgave på biblioteksskolen om Charlotte Bronte. Jeg elsker Jane Austen, Dickens, Elizabeth Gaskell.

Jeg er uddannet bibliotekar i 1987 fra Biblioteksskolen i Aalborg. De første 11 år var jeg ansat på et lille Bibliotek i Aarup på Fyn

I 1999 fik jeg job på Svendborg Bibliotek som børnebibliotekar og der har jeg arbejdet indtil nu. Lige nu har jeg et års orlov uden løn og bor i Sverige, hvor min mand arbejder.

At læse er ren terapi for mig og det at fordybe sig i en god bog er noget af det bedste der findes for mig.

Jeg har altid været en læsehest og husker tydeligt når jeg kom hjem fra skole, smurte en stabel marie kiks med smør imellem og så ind i yndlings lænestolen og bare læse.

Jeg har også altid elsket at anbefale bøger til andre, både på skrift og i tale. Det bedste spørgsmål jeg kan få på en udlånsvagt er : “kan du anbefale en god bog” Processen med at spørge ind til hvad personen kan lide at læse og så finde lige nøjagtigt den bog som passer til låneren, det er en fryd.

Derfor vil næsten hver anmeldelse slutte med et afsnit hvor jeg skriver hvem jeg kunne anbefale denne bog til, rigtigt bibliotekarisk 🙂